Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már januárban a Manchester Unitednél köthet ki a Real sztárja – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint minden jel arra mutat, hogy a Real Madrid több lehetőség miatt elvágyódó sztárja már a januári átigazolási időszakban visszatérhet a Szigetországba…

A The Sun aktuális információi értelmében januárban pont kerülhet Gareth Bale kálváriája végére, és a Real Madrid csapatától már hosszú hónapok óta távozni készülő szélső rövidesen a Manchester United szolgálatába állhat.

A 30 esztendős walesi szélső 2013-ban közel 100 millió euró ellenében tette át székhelyét a Tottenhamtől a Realhoz, s éveken át a “királyi gárda” meghatározó tagja volt, ám a tavalyi szezon már korántsem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ráadásul magatartásbeli problémái miatt is nem először a mellőzés sorsára jutott. Már nyáron rendszerint cikkeztek a távozásának lehetőségéről, állítólag Kínába hívták, de Florentino Pérez klubelnök végül az utolsó pillanatban visszamondta az üzletet.

Nyár óta azonban nem rendeződött Bale viszonya a klubnál, a rutinos játékos a 2019-2020-as idényben mindösszesen hat bajnokin és egyetlen BL-találkozón jutott szóhoz, menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát.

Jelen állás szerint azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy hamarosan pontot tehetnek a felek a hányattatott együttműködés végére, az Old Traffordon pedig tárt karokkal várják…