Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rendőri védelmet kap az Inter vezetőedzője

A minap névtelen levélben kapott súlyos fenyegetés az Inter vezetőedzője, melyet követően az olasz hatóság azonnal rendőri védelemben biztosította őt…

A Corriere della Sera és a La Gazetta dello Sport egyaránt megerősítette, hogy Antonio Conte saját otthonába egy halálos fenyegető üzenetet tartalmazó levelet kézbesítették, a borítékban pedig egy töltényt is talált. A levél pontos tartalmát a hatóság természetesen hivatalból nem ismertethette, de az Inter nyáron kinevezett vezetőedzője határozatlan idejű rendőri védelmet kap az otthonán kívül, illetve a milánói klub edzőközpontjában is.

Az olasz lapok szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Juventus ultrái közül folyamodott volna valaki ehhez, hiszen a torinóiak rajongói még mindig bosszúsak Contéra, miután a velük megnyert bajnoki címeket követően most az Interrel szeretne hasonló sikereket véghez vinni.

A most 50 éves Conte annak idején játékosként is szolgálta a torinói klubot, edzőként ugyancsak komoly sikereket ért el velük, majd az olasz válogatott szövetségi kapitányaként és a Chelsea menedzsereként tevékenykedett, mielőtt az Interhez szerződött volna nyáron.