Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xhaka visszatérhet korábbi csapatához – sajtóhír

A svájci középpályás a Crystal Palace elleni mérkőzésen elvesztette minden tiszteletét a szurkolókkal szemben, így nem is csoda, hogy távozna a londoni gárdától.


Az Arsenal játékosa, Granit Xhaka visszatérhet korábbi klubjához, a Mönchengladbachoz, német sajtóinformációk szerint. A 27 éves középpályás kegyvesztett lett azok után, hogy a szurkolók hangot adtak elégedetlenségüknek a mutatott játéka és hozzáállása miatt, amelyet ő mutogatással és mezlevétellel honorált, ráadásul csapatkapitányként tette mindezt. Ennek következtében nem is meglepő, hogy elvették tőle a csapatkapitányi karszalagot és a csapatból is kitették.

Mindezek tudatában jöhet képbe a Mönchengladbach, aki igényt tartana rá, viszont csak egy feltétellel, ami pedig az, hogy Xhaka honfitársa, Denis Zakaria távozzon a német együttestől, ugyanis csak így lenne számára hely a csapatban. Zakaria iránt pont az ágyúsok érdeklődnek a leginkább, de az AC Milan is a soraiban szeretné tudni, viszont az ügynöke elmondta, hogy a váltás csakis nyáron jöhet össze, ügyfele télen nem szeretne másik klubhoz szerződni.

Xhaka 2012 és 2016 között volt a Mönchengladbach játékosa, összesen 140 alkalommal léphetett pályára a csapat színeiben tétmérkőzésen. Ezeken 9 gólt és 8 gólpasszt sikerült összehoznia.