Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: A korábbi sikerkovács is visszatérhet a kispadra?

Annak ellenére, hogy az elmúlt napokban a Bayern München vezetősége megerősített tisztjén a menesztett Niko Kovac helyére beugró Hansli Flicket, továbbra is szólnak a hírek arról, hogy hosszabb távon mely sztáredző vehetné át a bajorok irányítását. 

(Kép: as.com) 

Az ilyen híreszteléseknek adott további terepet Pep Guardiola ügynöke, Josep Maria Orobitg is, aki megszellőztette (?) képviseltje visszatérésének lehetőségét a Bayernhez.

“A mai futballban semmi sem vehető biztosra. Legutóbb a múlt szerdán beszélgettünk Peppel hosszabban. A helyzete változatlan: Boldog Manchesterben, jól érzi magát a City-nél, ahová szerződés köti. De mint tudjuk, manapság semmi sem lehetetlen.” – Fogalmazott a játékosügynök, akit a német Spox sportportál kérdezett meg, abból kifolyólag, hogy a Bayern München újonnan kinevezett elnöke, Herbert Hainer is méltatta Guardiolót.

“A Bayern mindig a legjobb edzőt keresi. Guardiola nagyszerű edző, egyike a legjobbaknak. Viszont szerződése van Manchesterben.” – Így korábban a sportvezető.

Guardiolának egyébként hiányérzete is lehet a bajoroknál eltöltött időszakából, hiszen a hőn áhított Bajnokok Ligája trófeát nem sikerült elhódítania a csapattal (3-szor nyert német bajnokságot, 2-szer német kupát, 1-szer klubvilágbajnoki címet, és szintén 1 alkalommal európai Szuperkupát. – a szerk.).