Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Black Friday előtt: a legőrültebb futball kütyük – 6. rész

Utoljára még tavasszal jelentkeztünk az interneten található, már-már a haszontalanság határát súroló ketyerékkel foglalkozó cikkünkkel. Mivel közeleg a Karácsony, sőt az őrületes Black Friday is már a nyakunkon van, újra érdemes körülnézni, hogy mi kínál számunkra egynémely kínai „occó” webáruház, ha a futballt választjuk témának.

Jelen poszt főszereplője nem más, mint a 3D-s asztali focilabda-lámpa. Az Aliexpress-en potom 13+2 dollárért már hozzá lehet jutni, ami egy igazi futballrajongónak nem is olyan húzós vételár.

A gyártó remekül ráérzett a kedvenc sportágunk sokszínűségére. Szó szerint. Ugyanis a szokványos mini-távirányító segítségével az összes alapszín közül kiválaszthatjuk magunknak a megfelelő árnyalatot, klubhovatartozásunknak megfelelően. A beállított színen természetesen bármikor változtathatunk.

A 15 cm-es átmérőjű labdapanel folyamatosan igényli az elektromos hálózatra való csatlakozást. Ehhez segítségünkre egy 80-cm-es USB kábel van. Őrült kütyünket ugyanis akár a laptopunkra, PC-nkre vagy akár power bankunkra is köthetjük, miközben meccset nézünk a sötét nappaliban.