Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: “De Ligt bánhatja, hogy nem a Barcát választotta!”

A hollandok egykori kiválósága, Patrick Kluivert a Mundo Deportivonak adott legutóbbi interjújában külön kitért honfitársára, Matthijs De Ligtre, aki szerinte hibát követett el a nyáron azzal, hogy a Juventushoz igazolt.

(Kép: as.com) 

A jelenleg a Barca alkalmazásában álló, a klub utánpótlás-igazgatójaként dolgozó Kluivert szerint De Ligt is tudja már, hogy hibázott azzal, hogy nemet mondott a katalánoknak.

“Nem mondanám, hogy próbáltam őt meggyőzni arról, hogy a Barcát válassza. Amit tettem az annyi volt, hogy mind a városról, mind a klubról pozitív dolgokat meséltem neki.” – Kezdte gondolatmenetét a korábban Barcelonában is futballozó egykori kiváló támadó.

“Egy átigazolás legvégén mindig a játékosé és az ügynöké a döntés. De Ligt nagyszer hátvéd, aki hozott egy döntést. Talán már egy kicsit bánja, hogy így történtek a dolgok, de nincs mit tenni. Az életben hozunk jó és rossz döntéseket. Ezekből tanulni lehet!” – Fogalmazott Kluivert, aki bár nem ragozta tovább a témát, egészen egyértelműnek tűnik, hogy mit gondol De Ligt döntéséről.