Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho lehet a Spurs új menedzsere!

A Tottenham Hotspur tegnap minden hivatalos csatornáján bejelentette: öt esztendő után lejárt Mauricio Pochettino ideje a csapat kispadján. A sajtó értesülései szerint a legesélyesebb utódjelölt nem más, mint a portugál José Mourinho.ű

A Spurs tegnap este Daniel Levy klubelnökre hivatkozva közölte, hogy közös megegyezéssel szerződéűst bontanak Pochettinoval. Az argentin edző mellett távoznak segítői is a klubtól, azaz Jesús Pérez, Miguel D’Agostino és Antonio Jiménez is új munka után nézhet.

Tehát a tisztogatás után egyértelműen látszik, hogy új időszámítás kezdődik a „Sarkantyúsok” történetben. Állítólag a megváltó pedig nem lesz más, mint José Mourinho. A portugál legenda korábban a Chelsea-t (kétszer is), és a Manchester Unitedet is irányította már a Premier League-ben. A „Special One” becenévre hallgató tréner lassan egy éve már, hogy munkanélküli, miután tavaly elbocsátották a „Vörös Ördögöktől”.

Állítólag Mourinho után még számon tartható, és esélyes utódjelölt a Valenciától kirúgott Marcelino, illetve a Bournemouth közkedvelt mestere, Eddie Howe.

A búcsúzó Pochettino legnagyobb sikere a Spurs-szel az idei Bajnokok Ligája döntő volt, amit viszont elvesztett a Liverpoollal szemben.