Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: A szurkolók sem igazán tudják mit gondoljanak Mourinho kinevezéséről!

José Mourinho köztudottan megosztó személyiség. Igazán vegyes a megítélése új csapata, a Tottenham szurkolóinak a körében is. Nem mindenkit tölt el ugyanis elégedettséggel a portugál menedzser kinevezése, sőt! 

(Kép: goal.com)

A Spurs-szurkolók természetesen a világhálón, a Twitteren osztogatták meg véleményeiket a klubetetés döntéséről. Arról a döntésről, amely finoman szólva se nyűgöz le mindenkit.

“Úgy látszik, az új stadion jár egyedül Levy fejében. Elképesztően nevetséges döntést hozott! Vélhetően nem én vagyok az egyetlen Spurs-szurroló aki úgy érzi, mintha kibelezték volna!” – Olvasható az alábbi bejegyzésben, amely egyben arra is utal, hogy bizony sokan kérdőre vonják Daniel Levy elnök urat a hirtelen jött döntés miatt.

 

“A Tottenham csupán négy négyzetmérföld! Szenvedni fogunk! Mourinho egója jóval nagyobb még az új stadionunknál is.” – Olvasható egy másik találó vélemény.

 

“Azt hiszem követni fogjuk a Manchester United-et. Idehoztuk Mourinhot, hogy szétszedje a klubot, majd jöhet Teddy Sheringham megmentőnek.” – Utalt egy hozzászól arra, hogy Mourinho nem feltétlenül végzett (csapat)építő jellegű munkát legutóbbi állomáshelyén.

 

Egy költői kérdés: “Van bármi esély egy népszavazásra a White Hart Lane-en?”

(…) és szerintünk az egyik legtalálóbb: “Ibra, ez egyben azt is jelenti, hogy trófeákat jössz nyerni a Spurs-be?!”

 

Végezetül pedig egy példa arra, hogy valóban megosztó személyiség José Mourinho.

“A Bajnokok Ligája észak-Londonba jön! Mágikus José Mourinho csinálja azt, amihez a legjobban ért. A világ legjobb edzője!”