Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Salzburg: mégsem Szoboszlai kell az Arsenalnak

Mivelhogy évek óta kicsúszik a Bajnokok Ligája szereplést érő helyekről az Arsenal együttese, immár más, nem a csúcskategóriát jelentő játékosok között érdemes válogatnia, ha a keret megerősítéséről van szó.

Mint ismert, a napokban az Arsenal megfigyelőt küldött Szoboszlai Dominik válogatott szereplésének megtekintésére, azonban meglepő lenne, ha mostanság a magyar válogatott titánja az Emirates-be költözne.

Azonban Szoboszlai salzburgi társa, Erling Braut Haaland szinte garantáltan szintet léphet a közeljövőben. A múltkori, pletykánál is erősebb hír szerint a Manchester United erős pozícióban van a norvég gólvágó kegyeiért. Ám ez nem minden! Állítólag már az Arsenal is bejelentkezett a 19 esztendős csatár megvásárlására, és Unai Emery küldöttsége már le is ült beszélgetni Haaland apukájával beszélgetni.

Úgy tudjuk mégis, hogy Haalandék még nem hajlanak az ennyire mély vízre! Könnyen elképzelhető, hogy a következő lépésnek inkább a német Bundesligát választják, és a klubváltást is megoldják házon belül: Red Bull Leipzig.