Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayer München: Müller az új edzőt ünnepli

Sorsdöntő meccs vár holnap este a Bayern München együttesére. Az edzőváltás óta szárnyaló csapatban újra alapembernek számít a világbajnok Thomas Müller. A német klasszis így nem meglepő módon, optimistán várja a holnapi, Crvena zvezda elleni Bajnokok Ligája-meccset.

A Bayern már korábban továbbjutott csoportjából, és holnap a csoportelsőségét biztosíthatná be a második helyen álló Tottenham előtt. A szerb bajnoknál tett vendégeskedése remek előjelekkel telik, lévén a bajor sztárklub a frankfurti rekordzakó óta két szenzációs győzelmet aratott: 4-0-ra verték a Dortmundot, majd a Düsseldorfot is.

Niko Kovac elbocsátása, és Hansi Flick ideiglenes kinevezése óta Thomas Müller megtáltosodott. A 30 éves támadó az előző két bajnokit végigjátszotta, és bár továbbra is gólképtelen a Bundesligában, a két dortmundi gólpassza után most eggyel vette ki a részét a sikerből. Ráadásul a Fortuna ellen sarokkal löbbölt Gnabry felé.

„Az edzőnek van egy terve, amelyet betartunk. Ennek eredményeként már némi stabilitást élvezünk a pályán. Tudjuk, hogy az Olympiakosz és a Dortmund elleni mérkőzésekből lendületet szereztünk, és az eltérő kezdőfelállásunk ellenére továbbra is ugyanazzal a szellemmel és éhséggel bírunk. Ez az, ami örömmel tölt el.”

– kedveskedett új mesterének, aki az egyik legfontosabb embereként tekint az eddig mellőzött játékosra.

Bajnokok Ligája csoportkör – 5. forduló
KEDD:
Galatasaray – Club Brügge 18:55 (tv: Spíler 1, élő)
Lokomotiv Moszkva – Bayer Leverkusen 18:55 (tv: Spíler 2, élő)
Atalanta – Dinamo Zagreb 21:00
Crvena zvezda – Bayern München 21:00 (tv: Spíler 1, élő)
Juventus – Atlético Madrid 21:00 (tv: Spíler 2, élő)
Manchester City – Sahtar Donyeck 21:00
Real Madrid – Paris Saint-Germain 21:00 (tv: M4 Sport, élő)
Tottenham Hotspur – Olympiakosz Pireusz 21:00