Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve: Sarri nem fél Ronaldo haragjától

Miközben tavaly volt olyan, hogy megalázó helyzetbe került egy játékossal szemben a Chelsea-nél, idén aligha lehet a szemre vetni Maurizio Sarrinak, hogy ne merne kemény döntéseket hozni még a legnagyobb sztárral szemben is. Lássuk a torinói fejleményeket!

Maurizio Sarri már tegnap, az Atalanta elleni győzelem reggelén is lenyilatkozta, hogy különösebb szívfájdalom nélkül hagyta otthon Cristiano Ronaldot. Ugyanis a portugál a hivatalos közlés szerint kisebb térdsérülés miatt pihenőt kapott. A dolog pikantériája, hogy „CR7” viszonya a válogatott szünet előtt sem volt éppen felhőtlen edzőjével, lévén többször is a lecserélés sorsára jutott, ami karrierje alatt sosem volt éppen preferált élménye.

Ma tartották meg a holnapi Bajnokok Ligája mérkőzések felvezető sajtótájékoztatóit. A Juventus kedden az Atlético Madridot fogadja majd hazai pályán, és akár már a csoportelsőségét is bebiztosíthatja, a múltkor kiharcolt továbbjutás után. A minap még Dybal által fényezett Sarri mestert természetesen ismét Ronaldoval kapcsolatban faggatták:

„A kapcsolatunk jó, mert ha egy játékos haragszik is egy változtatás miatt, az a játék része. Ez az egész pozitív, mert azt jelenti, hogy még mindig vannak motivációi, és ez rendben van.”

– zárta rövidre a kérdéskört, a Juve trénere.

Bajnokok Ligája csoportkör – 5. forduló
KEDD:
Galatasaray – Club Brügge 18:55 (tv: Spíler 1, élő)
Lokomotiv Moszkva – Bayer Leverkusen 18:55 (tv: Spíler 2, élő)
Atalanta – Dinamo Zagreb 21:00
Crvena zvezda – Bayern München 21:00 (tv: Spíler 1, élő)
Juventus – Atlético Madrid 21:00 (tv: Spíler 2, élő)
Manchester City – Sahtar Donyeck 21:00
Real Madrid – Paris Saint-Germain 21:00 (tv: M4 Sport, élő)
Tottenham Hotspur – Olympiakosz Pireusz 21:00