Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Boca Juniors: korábbi sztárcsatár lehet az új edző

Már-már szenzáció számba menő hírről kezdenek beszámolni a dél-amerikai hírügynökségek. Állítólag az argentin foci történetének egyik legjobb játékosa ülhet le a Boca Juniors kispadjára.

A Boca Juniors egyik elnökjelöltje, Royco Ferrari az egyik argentin rádiónak ugyanis valóban megerősítette, hogy kampányának legerősebb aduásza nem más, mint egy korábbi csillag magához csábítása. Ferrari elárulta, hogy ha valóban ő lesz a sárga-kékek új vezetője, akkor a vezetőedző nem lesz más, mint az olasz bajnokság legendás csatára, Gabriel Batistuta.

Az elnökjelölt elárulta, hogy az elmúlt héten nagyon biztató tárgyalásokat folytatott Batistutaval és az ügynökével. És, hogy az érintett már most olyan helyzetben van, hogy szívesen vállalná a kihívást.

Batistuta a Newell’s neveltjeként egy-egy esztendő erejéig megfordult a River Plate-ben és a Bocaban is, hogy aztán európai karriert fusson be. Olaszországban megfordult a Fiorentinában, a Romában és az Interban is. A firenzeiekkel egyszeres gólkirály lett, majd 2001-ben bajnok a fővárosiakkal.