Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: tartalékos Espanyol érkezett Budapestre

Az Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában a magyar bajnok Ferencváros a már biztos továbbjutó Espanyol együttesét látja vendégül csütörtök este a Groupama Arénában…

A barcelonai csapat vezetőedzője, Pablo Machin elárulta, hogy olyan fiataloknak is lehetőséget ad a Ferencváros vendégeként, akik eddig kevesebbet játszottak, ennek ellenére csapata, az Espanyol győzni szeretne Budapesten:

“Az igazi célt teljesítettük, így természetesen fontosabb, hogy vasárnap az Osasuna elleni bajnoki mérkőzésen győzzünk. De a presztízs és a pénzdíj miatt itt is nyerni szeretnénk. Jó lenne minél hamarabb megszerezni az első helyet a csoportban, mert akkor utána csak a bajnokságra koncentrálhatnánk, ráadásul könnyebb ellenfelet kaphatunk a tavaszi folytatásra.”

A szakember hangsúlyozta, sok esetben nem is pihentetésről van szó, ugyanis rengeteg sérülés sújtja csapatát. Példaként említette, hogy Matias Vargas nem is tarthatott az együttessel, de a védő Fernando Calero játéka sem biztos, hiába utazott a csapattal a mérkőzésre. Továbbá várhatóan a két hete is játszó fiatal tehetség, Pol Lozano is lehetőséget kaphat a Fradi ellen, és jó eséllyel a gárda cserekapusa, Andres Prieto juthat majd szóhoz a Groupamában.

A csoport aktuális állása