Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: A mexikói gólrekorder is a ligába készül? – Sajtóhír

Carlos Vela után nem kizárt, hogy a honfitárs Javier Hernández is az észak-amerikai profi labdarúgóligába szerződik. Legalábbis a találgatásoknak maga a mexikói válogatott gólrekordere (52 találattal – a szerk.) adott táptalajt. 

(Kép: goal.com)

A már 31. életévében járó ‘Chicharito’ a Los Angeles-i LA Times című lapnak ugyanis nem kertelt, amikor az MLS-ről kérdezték.

“Mindig is nyitott voltam az új kihívásokra. Ez most sincs másképp. Az MLS egy folyamatosan fejlődő liga, amely számomra is újfajta kihívást jelentene.” – Fogalmazott a most a Sevillánál foglalkozó csatár, aki karrierje vége felé járva egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az USA felé vennéaz irányt – Mondjuk pont Carlos Vela mellé, az Los Angeles FC-hez?!

Az LA Times mindenesetre idézte Julen Lopeteguit is, aki Hernándezről a következőket nyilatkozta.

“Javier 31 évesen is sokat tud adni a csapatnak, már csak a mögötte álló szép karrier miatt is. Úgy érkezett ide, hogy teljesen elkötelezett a projekt iránt, és mindvégig hozzánk akart szerződni. Az hogy ő minket válaszott, az talán jól jelzi azt a magas színvonalat is, amit a Sevilla képvisel. Elégedettek vagyunk vele, szeret itt lenni.” – Így Lopetegui aki bármennyire is szimpatizál Chicharitóval, alapemberként nem számol a csatárral, ez pedig, ahogy az LA Times fogalmaz, ‘az MLS felé terelgetheti Chicharitót’.