Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hosszabbított az Everton kulcsjátékosa – hivatalos

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Everton a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította a szerződését a klubbal a brazil válogatott támadó, Richarlison. 

A 22 esztendős futballista új kontraktusa 2024 nyaráig szól a liverpooli alakulattal, amelyhez 16 hónappal ezelőtt csatlakozott a Watford gárdájától. Richarlison az elmúlt hétvégén 50. alkalommal volt kezdő az Everton színeiben, meg is szerezte a 20. gólját, méghozzá a Leicester City ellen.

„Hálás vagyok ennek a klubnak, hiszen itt megmutathattam, hogy valójában mit tudok. Sok gólt szereztem a Premier League meccsein, illetve a brazil válogatottban is az Evertonnak köszönhetően debütáltam. Mindent beleadok, a véremet és a könnyeimet adnám a csapatért. A közös történetünk folytatódik, remélem, minél tovább tart” – nyilatkozta a tehetséges labdarúgó az Everton tévécsatornájának.

Marco Silva együttese csupán a 17. helyen tanyázik az angol bajnokság tabelláján. Az Everton a hétközi fordulóban városi derbit játszik, szerdán a Liverpool vendégei lesznek.