Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelottit hamarosan meneszthetik, ők a jelöltek a helyére – sajtóhír

Az olasz szakember alatt inog a kispad, ugyanis korántsem úgy teljesít a csapat a bajnokságban, ahogy az elvárható lenne.


Carlo Ancelotti hamarosan távozhat a Napoli kispadjáról, legalábbis az olasz sportsajtó szerint. A nápolyi gárda az idei szezonban alul teljesít a vártakhoz képest a bajnokságban és emiatt meneszthetik a 60 éves menedzsert, hiába a Bajnokok Ligájában a csoport elsőség, ahol a tavalyi győztes Liverpoolt utasítja egyelőre maga mögé a Napoli. A klub elnöke, Aurelio De Laurentiis is elégedetlen a csapat idei szereplésével és már konkrét személyeket is kinézett Ancelotti pótlására, olasz sajtóhírek szerint.

A Corriere dello Sport és a Sky Sport Italia úgy tudja, hogy három szakember van a kalapban a Napoli tulajdonosánál. Ez a három tréner pedig Massimiliano Allegri, Gennaro Gattuso és Luciano Spalletti. Ancelotti sorsát az előbb említett lapok szerint a múlt hétvégi, Bologna ellen hazai pályán elszenvedett vereséget követően pecsételődött meg.

Az elmúlt hetek híresztelései alapján azonban nem maradna munka nélkül Carlo Ancelotti, hiszen Paolo Maldini visszaszeretné csábítani az AC Milanhoz, de az Arsenal is szívesen látná a frissen menesztett Unai Emery helyén.