Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Így készül Mourinho manchesteri visszatérésére!

A portugál menedzser 2018-as, decemberi menesztését követően ma este (20:30, Tv: Spíler 1) először meccsel az Old Traffordon. A meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján Mourinho hosszabban elmélkedett is a visszatéréséről. 

(Kép: foxsports.com) 

“Először is úgy gondolom, nem leszek sem áruló, sem pedig ellenség Manchesterben. Mindent megtettem azért, hogy sikeres lehessek az Old Traffordon. A szurkolók támogattak is, ám most már nem engem, hanem Ole Gunnar Solskjaert támogatják. Jó kapcsolatom volt a szurkolókkal, és szeretek visszatérni olyan helyre, ahol korábban dolgoztam. Szeretem a nagy meccseket is, de persze tudom, hogy nem én leszek a legnépszerűbb ember az Old Traffordon szerda este.” – Kezdte elmélkedését a Tottenham menedzsere.

“Most a Manchester United-et szeretném legyőzni, és ez a szurkolók megítélését is befolyásolni fogja. Mégis, hátha nem rólam szól majd ez az este!” – Tette még hozzá Mourinho, akit ismerve mi azért nem zárnánk ki, hogy ha úgy alakul nem lesz kész “ellopni a showt Manchesterben” (is) viselkedésével.

Mindenesetre különleges pillanat lesz számára a visszatérés az egyszer biztos!