Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic most azt jelentette be, hogy Olaszországban folytatja

Zlatan Ibrahimovic karrierjének jövőjében csak annyi biztos, hogy december végén lejár a szerződése az LA Galaxy csapatával, így új klubot kell keresnie magának. A svéd támadó már korábban jelentett be egy s mást, de legutóbbi interjújában Olaszországot jelölte meg a következő célpontjának. 

Forrás: thenational.ae

Zlatan Ibrahimovic az olasz GQ-nak adott interjújában elárulta, hogy Olaszországban folytatja pályafutását. A svéd támadó korábban viszont azt is bejelentette, hogy Spanyolországba készül, majd legutóbb a svéd Hammarby csapatának a mezét posztolta hivatalos Instagram-oldalára, de erről később kiderült, hogy csak tulajdonrészt vásárolt a klubban.

Ibra korábban már megfordult a Serie A-ban, hiszen játszott már a Juventusban, az AC Milanban és az Interben is. Arról konkrétan nem beszélt, hogy most melyik csapatban szeretné folytatni, de azt elmondta, hogy egy olyan klubhoz igazol, aminek vissza kell térnie a győzelmekhez, meg kell újulnia, és újra harcba kell szállnia a trófeákért.

“Mindenki a kihívásokat keresi, és nekem is szükségem van a győzelemre. Egy klubváltás mindig nehéz döntés, hiszen a szakmai szempontok mellett sok mindent össze kell hangolni, emellett nagyon fontos a család véleménye is. Egy biztos, hogy egy olyan klubhoz fogok igazolni, amelynek vissza kell térnie a győzelem útjára, hogy ismét történelméhez méltó módon szerepeljen. Viszlát Olaszországban hamarosan!”

Ha követjük Ibra gondolatmenetét, az egyik legvalószínűbb lehetőség, hogy visszatér az AC Milanba, amely évek óta képtelen a megújulásra, és jelenleg a középmezőnyt erősíti az olasz bajnokságban a 11. helyezésével. Mindemellett azonban a Napoli is szóba jöhet, mert a klub elnöke, Aurelio De Laurentiis korábban már elmondta, hogy szeretné a csapatában látni a támadót.