Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszabadulna támadójától az AC Milan

Olasz sajtóértesülések szerint máris megválna Krzysztof Piatektől az AC Milan. A lengyel támadó januárban igazolt a milánói klubhoz, ám hiába kezdett ígéretesen, a 2019-2020-as idényben eddig csupán három gólig jutott.

A Calciomercato információi szerint az AC Milan januárban elengedné lengyel csatárát, Krzysztof Piateket. A 24 éves játékos teljesítménye az őszre visszaesett. A tavaszi szezonban 18 bajnokin kilencszer volt eredményes, míg a jelenlegi idényben 14 meccsen háromszor talált be az ellenfelek kapujába a Serie A-ban.

Piatek elképesztő fél évet futott korábbi klubjában, a Genoában, a Milan pedig 38 millió euróért vásárolta meg az olasz bajnokság gólkirályjelöltjének kikiáltott támadót 2019 januárjában. Ezt az összeget aligha látják viszont, ha valóban eladják, a kérők ugyanis ezúttal már nem sorakoznak érte: egyedül volt klubja, a Genoa szeretné megszerezni. A lap beszámolója szerint Piatek nem örülne a váltásnak, inkább megküzdene a helyéért a San Siróban, mert a genovai visszatérést visszalépésnek tartaná pályafutása szempontjából.

A Milan eközben egyre közelebb kerül Zlatan Ibrahimovic visszacsábításához. Legalábbis erre lehet következtetni a svéd támadó napokban adott interjújából.