Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard kihagyja az El Clasicót

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Eden Hazard szerda este még mankóval érkezett meg a Real Madrid karácsonyi vacsorájára, most pedig a klub is hivatalosan megerősítette, hogy komolyabb a sérülése a vártnál. 

Forrás: Marca

Az előzetes hírekkel ellentétben sokkal súlyosabb Eden Hazard sérülése, amelyet a PSG elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen szenvedett el Thomas Meunier becsúszása után. Az első vizsgálatok még csak bokazúzódást állapítottak meg a játékosnál és nagyjából 10 nap felépülési időt, a további tesztekkel viszont megállapították, hogy az érintett területen mikrorepedés is található.

A klub arról nem adott hivatalos információt, hogy mennyi időt kell kihagynia, de egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint 4-6 hétre lesz szüksége a felépüléshez, ami azt is jelenti, hogy biztosan kihagyja a december 18-i El Clasicót, ahogy a legújabb hírek szerint Marcelo is.

Hazard már a szezont sem tudta elkezdeni a csapattal, mert még a felkészülés során megsérült. Egy hónap kihagyás után csatlakozott csak a csapattársaihoz, és bár nehezen vette fel a ritmust, mostanra már belejött a játékba, így nagyon rosszkor jött az újbóli sérülése.