Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megosztó címmel jelent meg az olasz sportnapilap

A Corriere dello Sport „Black Friday” felirattal jelent meg csütörtök reggel. A címlap főszereplői Romelu Lukaku és Chris Smalling. Pénteken 20:45-től olasz bajnoki rangadót játszik az Inter és a Roma.

Az olasz labdarúgásban különösen érzékeny téma a rasszizmus, hiszen a közelmúltban több, ehhez kapcsolódó botrány is kitört a bajnoki mérkőzéseken. Az újság ehhez képest az elsőre igencsak meghökkentő „Black Friday” címlappal jelent meg. A Corriere dello Sport a cím után azzal folytatja, hogy Lukaku és Smalling is nyáron érkezett új klubjához a Manchester Unitedból. Fontos tagjává váltak az új csapatuknak, és jóval előrébb tart velük az Inter és Roma, mint a legutóbbi szezonban. Kiemelik továbbá, hogy Smalling és Lukaku is küzd a rasszizmus ellen.

Az olvasók véleménye megoszlik a hozzászólások alapján. Valaki a szövegkörnyezettől függetlenül is kifejezetten erős, botrányos címnek tartja a „Fekete Péntek” megnevezést, mások egyszerűen olvasócsalogató címként emlegetik, de vannak olyanok is akik teljesen ártalmatlannak gondolják.