Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Seria A: Ezért is elképesztő, amit Ciro Immobile csinál!

Amikor az olasz bajnokságról esik szó, nem feltétlenül Ciro Immobile neve ugrik be elsőként. Pedig a Lazio kiváló támadójának teljesítménye idén (is) elismerésre méltó!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@ciroimmobile17 is having such an insane season, he’s currently outscored 8️⃣ teams: Torino, Genoa, Milan, Sampdoria, Hellas Verona, Brescia, Udinese & SPAL 🤯

Italian Football TV (IFTV) (@italianfootballtv) által megosztott bejegyzés,

A 29 esztendős támadó 14 meccsen már 17  találatnál jár a Serie A-ban. A Lazio csatára toronymagasan vezeti a góllövő-listát, és természetesen nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy a ‘római kékek’ jelenleg az előkelő harmadik helyen állnak a tabellán.

És hogy még mit jelent a 17 Immobile-gól? – A válogatott támadó 8 (!) első osztályú csapatnál is több gólt szerzett.
Név szerint a szebb napokat megélt Milan (13 lőtt gól a bajnokságban), Torino (16) Hellas Verona (12) hármas mellett Immobile több gólt lőtt egymaga, mint a tabellán hátul kullogó Genoa (15), Sampdoria (12), Brescia (10), Udinese (9) vagy Spal (9) együttesei.

Ciro Immobile egyébként olaszországi, németországi, vagy spanyolországi kalandozások után az utóbbi években, a Lazionál (2016 óta a rómaiak járékosa – a szerk.) lelt igazán otthonra. 151 tétmeccsen 105 gólt szerzett eddig, mellé pedig 30 gólpassza is van.

(Borítókép: thesefootballtimes.co)