Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Dortmund a Slaviat, a Barcelona az Intert verte -videóval

Az F-csoportban az Internek és a Dortmundnak megvolt az esélye, hogy a csoport második helyezettjeként tovább menjen. A németek sorsa nem a saját kezükben volt, ám esélyes méltán megverték a Slavia Prahat, még az Inter a “tartalékosabb” Barcelonával nem bírt otthon. 

Inter – Barcelona 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Lukaku (44.) ill. Perez (23.), Fati (87.)

Perez első nemzetközi találatával az Inter nyomás és helyzetek ellenére a Barcelona szerezte meg a vezetést a 23. percben. A folytatásban a hazaiak próbálták fokozni a nyomást, ennek pedig a 44. percben meg is lett az eredménye Lukaku révén. A második játékrészben ugyan lehetőségek mindkét oldalon voltak, mégis a Barcelona örülhetett, ugyanis a hajrában Fati révén meglett a győzelem. A Dortmund győzelmével és ezzel a vereséggel az Inter búcsút intett a legjobb 16-nak. Antonio Conte csapatának,így tehát jöhet az EL.

A mérkőzés összefoglalója:

Hamarosan…

Borussia Dortmund – Slavia Praha 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Sancho (10.), Brandt (61.) ill. Soucek (43.)
Kiállítva: Weigle (77.) ill. –

Sancho már a 10. percben “lefektette a szabályokat” érzékeltetve, hogy a Dortmundnak komoly céljai vannak, ami éppen a továbbjutás a legjobb tizenhatba. A folytatásban is a németek irányították a találkozót, ám ez nem zavarta a Slaviat, oly annyira, hogy a szünet előtt egyenlítette Soucek révén. A második játékrészben a Dortmund aztán ismét megszerezte a vezetést, a 61. percben Brandt volt eredményes. Az állás ezután már nem változott, pedig a Slavia a 77. perctől kezdve emberelőnyben volt. Győzelmével és az Inter vereségével, végül meglett a sárga-feketéknek a továbbjutás. 

A mérkőzés összefoglalója:

Hamarosan….

Az F-csoport végeredménye:

Képek forrása: www.twitter.com/fcbarcelona, twitter.com/bvb, twitter.com/inter, www.eredmenyek.com