Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol sajtó: minden a Real Madridról szól!

Két nagy spanyol sportnapilap is címlapon hoz egy-egy külön hírt a Real Madriddal kapcsolatban. Ugyanis amíg a Marca Kylian Mbappé sorsával foglalkozik, addig az AS Luka Jovic lehetőségeit taglalja. Lássuk a részleteket!

Először is foglalkozzunk a tényekkel, és az igazi aktualitásokkal. A Paris Saint-Germain már a holnap zárás előtt megnyerte a Bajnokok Ligája „A” csoportját, míg a Real Madrid szintén abban a négyesben a második helyen végzett. A párizsiak holnap a Galatasarayt fogadják, míg a „Királyiak” Brügge-be látogatnak.

Tehát a PSG és a Real Madrid őszi versenyfutását a francia gárda nyerte meg. Azonban könnyen lehet, hogy még ez is kevés lehet majd a jövőben, amikor Kylian Mbappé esetleges megtartásáról lehet szó. A világbajnok francia támadó ugyanis állítólag nem hajlandó meghosszabbítani 2022-ig érvényes szerződését Párizsban. Ennek hátterében pedig régi álma lehet, miszerint szívesen csatlakozna a Zinedine Zidane edzette Realhoz.

Ahhoz a Realhoz, amelynél egyre inkább a kegyvesztettek közé sorolandó a tavalyi Bundesliga-szezon egyik legfényesebb üstököse, Luka Jovic. A szerb támadó könnyen lehet, hogy egy napon csak Mbappé halványemlékű elődje lesz. A madridiak nyári, hatvanmilliós vétele egyelőre teljes zsákutca. Azonban az AS szerint szerdán esélyt kaphat a bizonyításra. Jovic a már tét nélküli, Brügge elleni csoportkör zárón talán megszerezheti második gólját is a Real Madrid mezében. A korábbi Frankfurt csatár ugyanis eddig egyetlen találatra volt jó az idényben, még október végén a Leganés ellen.