Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Megvan Ancelotti utódja a Napolinál! – HIVATALOS

Beigazolódtak a sajtóértesülések, és a minap menesztett Carlo Ancelotti utódja valóban a korábbi Milan-tréner lett a Napoli kispadján…

A Napoli hivatalos csatornáin jelentette be, hogy a napközben olvasható sajtóinformációkkal összhangban, Gennaro Gattuso lett a gödörben lévő csapat újonnan kinevezett vezetőedzője.

A 41 esztendős tréner májusban közös megegyezéssel távozott utolsó állomáshelyéről, az általa korábban játékosként is erősített AC Milan együttesétől, azóta pedig nem edzősködött sehol. Rövid, ám annál eseménydúsabb tréneri karrierje során Gattuso a svájci Sion és a görög OFI Kréta mellett megfordult a Palermo és a Pisa csapatainál a Rossonerinél töltött másfél szezont megelőzően.

A BL-beli továbbjutás ellenére a Napoli hosszú hetek óta nem találja a formáját az olasz bajnokságban (Serie A), ahol az utolsó hét meccsüket nyeretlenül vívták meg, és a korábban a bajnoki címet üldöző együttes pillanatnyilag az abszolút csalódást keltő, hetedik helyen áll.

Gattuso a hétvégi fordulóban a Parma ellen debütálhat, s a csapat szurkolói tőle várhatják, hogy sikerül megfordítania a csapat sikertelen sorozatát a bajnokságban.