Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: Spanyol válogatott támadó érkezhet januárban! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid a januári átigazolási időszakban támadófronton erősítene. Már a konkrét elképzelések is megvannak a “matracosoknál”. 

(Kép: as.com)

A madridi As sportnapilap beszámolói szerint a Dinamo Zagreb játékosa, Dani Olmo került az Atlético látókörébe. A már a spanyol felnőtt válogatottban is bemutatkozó 21 esztendős szélső szerződtetésének ügyében a “matracosok” képviselői állítólag már fel is vették a kapcsolatot mind a klubbal, mind a játékos képviselőivel.

Az As arról is ír, hogy az Atlético megfigyelői már több ízben jártak idén Zágrábban, így a madridiak pontosan kielemezték Dani Olmo-t.

A transfermarkt.de által 30 millió euróra taksált játékost nem lenne meglepő, ha ennél az összegnél csak magasabb áron engednék el a zágrábiak. Az As például 40 milliós vételárról ír.

További hír még az Atlético háza tájáról, hogy Dani Olmo lényegében a létszámfelettivé váló Thomas Lemar helyére érkezhetne a Wanda Metropolitanoban. A madridi hírek szerint a világbajnok francia játékos képviselői közös megegyezésre jutottak az Atléticoval azt illetően, hogy Lemarnak váltania kellene.