Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo szívesen összecsapna a Real Madriddal a Bajnokok Ligájában

Az ötszörös aranylabdás játékos nem riadna meg attól a feladattól, ha korábbi csapatát kellene kiejtenie. Emellett még beszélt a csapat javuló teljesítményéről is a Sky Sports újságíróinak.


Cristiano Ronaldo jelenlegi együttese a Juventus, valamint korábbi klubja a Real Madrid is továbbjutott a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában. A zebrák első helyen végeztek csoportjukban, míg a habfehérek a PSG mögött csak a második pozíciót szerezték meg. Ennek következtében összesorsolhatják a csapatokat, ami a portugál klasszis miatt igazán pikánsra sikeredne, ugyanis másfél évvel ezelőtt hagyta ott Madridot a torinói együttes kedvéért.

“A Real Madrid egy fantasztikus klub. Szívesen találkoznék korábbi csapatommal a Bajnokok Ligájában, de ha azt kérdezitek, hogy mikor, akkor inkább később, mint előbb. Mondjuk a Bajnokok Ligája döntőjében tökéletes lenne.”

Ronaldo még kitért az elmúlt időszakra is, amikor is kisebb sérülésekkel küzdött. Továbbá beszélt még a csapat teljesítményéről is pár szót.

“Az elmúlt hetekben voltak kisebb sérüléseim és többször is fájdalmat éreztem, azonban most már rendben vagyok. Ahogy a csapaton is ezt érzem, hogy egyre inkább rendben van a játékunk, amelyet a BL-ben is megmutattunk a Leverkusen ellen. Elől hatékonyak vagyunk, akár Dybalával, akár Higuainnal játszom együtt, mindkettejükkel élvezem a játékot, de el kell fogadjuk az edzőnk döntését, hogy kiket küld ki éppen a pályára.”