Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo 2013 óta először bukott el döntőt

Ahogyan arról beszámoltunk, vasárnapi napon a Lazio az Olasz Szuperkupa döntőjében 3-1-es győzelmet aratott a Juventus felett, Cristano Ronaldo pedig majd’ hét év után először veszített el kupadöntőt aktuális csapatával…

Cristiano Ronaldo hiába tett meg mindent, az egész szezonban azelőtt veretlen Juventus két héten belül második vereségét szenvedte el a Lazio csapatától, így a portugál világklasszis hosszú idő után először volt tagja vesztes csapatnak egy kupadöntőn.

A 34 éves kiválóság utoljára 2013. május 17-én még a Real Madrid színeiben kapott ki hosszabbításban az Atlético Madridtól a spanyol Király-kupa döntőjében, azóta CR7 fináléban veretlen volt. A Juventus színeiben a tegnapi, rijádi mérkőzés volt a második döntője, az elsőt januárban éppen az ő góljával nyerték meg, az AC Milan elleni Szuperkupa-döntő alkalmával.

Ronaldo annyira elkeseredett volt a vereség miatt, hogy a lefújást követő ünnepélyes ceremónia alkalmával a nyakába akasztott ezüstérmet azonnal levette magáról, és inkább a kezében tartva, meredten nézett maga elé az átadó során.