Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Ibrahimovic megegyezett új csapatával! – sajtóhír

Ahogyan nemrégiben beszámoltunk róla, napokon belülre döntést ígért és állítólag már meg is született a megállapodás Zlatan Ibrahimovic és jövőbeni csapata között…

Valósággal felrobbant az internet a karácsonyi tetszhalott állapotában, ugyanis az igencsak megbízható forrásnak számító olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio kürtölte világgá, hogy a szabadon igazolható Zlatan Ibrahimovic nemrégiben megállapodott az idény hátralévő részére a közös folytatásról régi-új csapatával, az AC Milan együttesével. A hivatalos bejelentést, és a szerződésének részleteit órákon belülre ígérik…

Emlékezhetünk rá, hogy a 38 esztendős svéd klasszis az MLS 2019-es idényében 29 mérkőzésen 30 gólt szórt a Los Angeles Galaxy színeiben, összességében pedig a kétéves észak-amerikai kalandját 58 meccs alatt 53 találattal zárta.

A patinás milánói egyesület az olasz bajnokság (Serie A) téli szünetében mindössze a 11. helyen tanyázik 6-3-8-as mutatóval, és a gárda támadó szekciója is komoly erősítésre szorul, hiszen 17 forduló alatt szerzett 16 góljuknál kevesebbet a 20 csapatos élvonalbeli mezőnyből csupán négy klub regisztrált.

Ibrahimovic az AC Milan foglalkoztatásában 2010 és 2012 között két szezont töltött el, és a Rossoneri színeiben összesen 56 gólt szerzett 85 pályára lépés alatt.