Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic napokon belül dönthet a folytatásról

Az elmúlt hetekben szinte a világ minden tájáról olvashattunk érdeklődést a csapat nélküli Zlatan Ibrahimovic jövőjét illetően, hamarosan azonban már tényleg minden kérdésre választ kaphatunk…

Zlatan Ibrahimovic az elmúlt idény végeztével nem hosszabbította meg lejáró szerződését az MLS-ben érdekelt Los Angeles Galaxy együttesénél, így a 38 esztendős svéd klasszis szabadon igazolhatóvá vált, és egy sor csapat szeretné őt még megszerezni.

A közismert olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio friss bejegyzése szerint Ibra egy vagy két napon belülre választ ígért az egyik legfőbb kérők közt számon tartott korábbi klubja, a jókora gödörben lévő AC Milan részére a jövőjét illetően – így arra lehet számítani, hogy pár napon belül az is hivatalossá válhat, hogy melyik csapatban folytatja pályafutását a visszavonulásról még hallani sem akaró gólgép.

Ibrahimovic az MLS 2019-es idényében 29 mérkőzésen 30 gólt szórt a Galaxy színeiben, összességében pedig kétéves észak-amerikai kalandját 58 találkozó alatt 53 találattal zárta. Az AC Milan alkalmazásában 2010 és 2012 között két szezont töltött el, és a Rossoneri színeiben összesen 56 gólt szerzett 85 pályára lépés alkalmával.

A milánóiak mellett a nemzetközi sajtóhíresztelések szerint a teljesség igénye nélkül még például a Manchester United és az Everton együttese is tárt karokkal várná a rutinos klasszist.