Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Forlán magyar középpályást hív új csapatához – sajtóhír

Az uruguayi Penarol élére nemrég kinevezett Diego Forlán helyi sajtóértesülések szerint egykori magyar csapattársát szeretné klubjánál látni…

A Fútbol nevű uruguayi lap értesülései szerint az 50-szeres bajnok Penarol vezetőedzői posztjára néhány hete kinevezett Diego Forlán már tudatta a klub vezetőségével, hogy szívesen dolgozna együtt egykori játékostársával, a 34 esztendős magyar középpályás Vadócz Krisztiánnal.

A pályafutását nyáron befejező legendás uruguayi csatár Távol-keleti kalandozásai során az indiai Mumbai City FC-ben és a hongkongi Kitchee SC-ben is együtt futballozott a 42-szeres magyar válogatott futballistával, akinek jól ismeri a képességeit, ezért szeretné csapatában látni.

Vadócz ősszel tért vissza a Budapest Honvéd csapatához, mely színeiben 14 meccsen egyszer volt eredményes és három gólpasszt adott. Aktuális szerződése a jelenlegi évad végéig érvényes, amennyiben tehát a januári átigazolási időszakban távozni akar a kispestiektől, a Penarolnak még fizetnie kell érte.