Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar válogatott játékost igazolt a Ferencváros – HIVATALOS

A magyar bajnoki címvédő és aktuális NB I-es éllovas Ferencváros egyesülete egy hozzájuk hasonlóan, az ősszel az Európa-liga csoportkörében szereplő magyar labdarúgóval mélyítette keretét…

A Ferencváros együttese szerződést kötött az évek óta külföldön légióskodó, kétszeres magyar válogatott középpályás Vécsei Bálinttal.

A 26 éves labdarúgó 2015-ig a Budapest Honvéd meghatározó játékosa volt, majd a Bologna vitte el, melyben azonban egy percet sem játszott, viszont kölcsönben megfordult az akkor az olasz harmadosztályban szereplő Lecce, illetve a később őt véglegesen szerződtető svájci Lugano gárdájában. Vécsei hamar alapembere lett együttesének, mellyel kétszer is bejutottak az Európa-liga csoportkörébe, ősszel négy mérkőzésen lépett pályára a második számú európai kupasorozatban.

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) tabelláját a zöld-fehérek négy pont előnnyel vezetik a MOL Fehérvár előtt úgy, hogy egyel kevesebb mérkőzést játszottak üldözőjüknél, a hazai pontvadászat január 25-én folytatódik tovább.