Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az egész szezont kihagyhatja az Arsenal védője

Az angol bajnokság jelenleg 12. helyén álló Arsenal csapata attól fél, hogy az egész szezonra kiesik védőjük, Calum Chambers.

Képtalálat a következőre: „calum chambers”

Forrás: sportcenter.com

Az Arsenal angol védőjét, Calum Chamberst a hétvégi, Chelsea elleni bajnokin kellett lecserélni a mérkőzés 23. percében.

A klub orvosai a találkozó után megvizsgálták a játékost, és kiderült, hogy Chambers olyan komoly térdsérülést szenvedett, hogy jelenleg úgy tűnik, az egész szezont ki kell majd hagynia. A diagnózis alapján elszakadt az elülső keresztszalagja a térdében.

A sérülés hatalmas csalódás a játékos és a klub számára is. Chambers a szezonban alapember volt, minden sorozatot figyelembe véve 18 mérkőzésen lépett pályára az Arsenalban. Arteta is nagy gondban lesz, ha nem számíthat a játékosra, hiszen az Ágyúsok már így is védőhiányban szenvednek, ami arra kényszerítheti az Arsenalt, hogy bevásároljanak a januári transzfer időszakban. A hírek szerint az angol csapat már ki is nézte az RB Leipzig védőjét, Dayot Upamecanót, akit 40 millió euróért igazolhatnak le.