Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A játékvezetői bizottság vezetője lehet Kassai

Orosz sajtóértesülések szerint a visszavonulását vasárnap hivatalosan is bejelentő Kassai Viktor az orosz játékvezetők első számú embere lehet.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszavonul Kassai Viktor, az elmúlt két évtized legsikeresebb magyar játékvezetője. Kassai az mlsz.hu-n elárulta, hogy nem szeretne eltávolodni a labdarúgástól, a sportvezetésben képezte magát az elmúlt időszakban, és bízik benne, hogy sikeres lehet ezen a területen is.

Az orosz sport-express.ru szerint, a korábbi bíró az orosz játékvezetői bizottság vezetője lehet. A lap megemlíti, hogy korábban is egy külföldi szakembert neveztek ki erre a pozícióra az olasz Roberto Rosetti személyében, így nem lenne meglepetés, ha újra egy másik országból érkezne a vezető. A sport-express továbbá meg is kereste Kassait ezzel a kérdéssel, aki azonban leszögezte, hogy egyelőre nem történt megkeresés – a lap kiemeli, általában ez a válasz, amikor még nincs hivatalos bejelentés.

A portál Kassain kívül további korábbi bírókat is felsorol a játékvezetők lehetséges vezetőjeként, így Pierluigi Collina, Howard Webb, Mark Clattenburg és Milorad Mazic neve is fermerül.