Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét beteg gyermekek gyógyulását segíti Huszti Szabolcs

Hagyománnyá vált, hogy az év végén a Mol Fehérvár labdarúgója milliós adománnyal segíti a Gyermekkor Alapítvány munkáját, azaz tevékeny részese a Madarász Utcai Gyermekkórház korszerűsítésének. A felajánlott összeget ezúttal ultrahang-gépek vásárlására fordította a jótékony szervezet – számolt be róla a játékost képviselő ügynökség, az f-group.hu hivatalos honlapja.

Huszti Szabolcs a téli szünetben sem tétlenkedik, míg az élvonal játékosai pihenőjüket töltik, az 51-szeres magyar válogatott labdarúgó fáradhatatlanul végzi rehabilitációját. Hiába a feszített program, a labdarúgónak ezúttal is volt ideje jótékonykodni decemberben: újabb 1 milliós adománnyal támogatta a Madarász Utcai Gyermekkórház fejlesztéseit finanszírozó Gyermekkor Alapítványt.

„Szülőként az ember tapasztalja, sajnos előfordul, hogy a gyermeke megbetegszik és kórházba kerül. Ilyenkor mindannyiunknak az a vágya, hogy a lehető legjobb ellátást kapja a gyerek. Tudom milyen, amikor tehetetlen és kiszolgáltatott vagy, szóval, ha kicsit is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a Gyermekkórház modernebb körülmények között fogadhassa a betegeket, már megérte segíteni. A Gyermekkor Alapítvánnyal immár több mint tíz éves a kapcsolatom, a doktor úr mindig részletesen elmondja, mire fordítják a felajánlásomat, de magam is látom, mennyit változott a kórház az elmúlt időszakban. Boldog vagyok, hogy ebben nekem is van némi részem és bízom benne, hogy a szülők is tapasztalják, hogy jó kezekben van a gyermekük” – nyilatkozta a Mol Fehérvár sérülésből lábadozó játékosa.