Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Christian Eriksen a Serie A-ban köthet ki – sajtóhír

A Spurs már a télen túl szeretne adni egyik legjobbján, hogy a nyáron ne távozhasson ingyen, a Sky Sports értesülései szerint.


Christian Eriksenért bejelentkezett az Inter, a milánóiak pedig már fel is vették a kapcsolatot mind a Tottenham vezetőségével, mind a dán játékossal és ügynökével. A Spurs mindössze 20 millió eurót kér érte, amelyet a kék-feketék kifizetnének érte és a játékos fizetését is megemelnék az általa kértek szerint, azonban ő inkább a Real Madridba igazolna szívesen.

A 27 éves középpályásért a habfehérek érdeklődöttek leginkább a nyáron, de ők megvárnák vele a nyarat és még akkor sem biztos, hogy szerződtetnék őt, ugyanis az Ajax fiatalja, Donny van de Beek az első számú jelölt a habfehéreknél.

Eriksen annak következtében, hogy nem hajlandó szerződését meghosszabbítani kikerült a kezdőből és leginkább csereként kap szerepet az idei idényben, igaz a legutóbbi két bajnoki találkozót végigjátszotta. A dán válogatott középpályás 300 alkalommal lépett pályára a Tottenham színeiben, ezeken 69 gólt és 89 gólpasszt jegyzett.