Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lengyelországban köthet ki az egykori NB I-es gólkirály – sajtóhír

Helyi sajtóértesülések szerint a szebb napokat is látott, 14-szeres lengyel bajnokcsapat szeretné szerződtetni a klub nélküli magyar csatárt…

A sport.interia.pl oldal beszámolója szerint a letűnt korú lengyel nagy csapat, a Wisla Kraków a magyar válogatottbeli visszatérésben bízó Eppel Mártonnal erősítené meg a keretét a téli átigazolási időszakban.

A korábban Guzmics Richárdot is foglalkoztató együttes a kiszivárgott hírek szerint több poszton is komoly erősítésekre készül januárban, miután a Wisla a téli szünetben csupán az utolsó előtti, 15. pozícióban tanyázik a lengyel bajnokságban (Ekstraklasa). A krakkói egyesület korábban már bejelentette a belga állampolgársággal is bíró kazah Georgij Zsukov szerződtetését, aki Eppel csapattársa volt előző klubjánál.

Eppel 2017-ben a Honvéddal magyar bajnok, és 16 találattal gólkirály lett, az elmúlt szezonban pedig 16 gólig jutott a kazah élvonalbeli Kajrat Almati színeiben, de december 31-én lejáró szerződését nem hosszabbította meg, mert olyan csapatban képzeli el a folytatást, melyben esélye lehet visszakerülni a magyar válogatottba.