Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Liverpool-játékossal erősítene a Manchester United

Az ESPN információi szerint a “Vörös Ördögök” közel állnak Emre Can megszerzéséhez. A 25 éves, német válogatott középpályás ősszel kimaradt a Juventus Bajnokok Ligája-keretéből, és a bajnokságban sem számított alapembernek. A sportlap értesülései szerint a Newcastle labdarúgója, Sean Longstaff is Ole Gunnar Solskjaer kiszemeltjei között van.

Scott McTominay elhúzódó térdsérülése, illetve Paul Pogba rejtélyes sérülései és várható távozása miatt a Manchester Unitednek középső középpályást kell igazolnia – írja az ESPN.

A portál beszámolója szerint az első számú kiszemelt továbbra is Emre Can, aki akár a Pogba-átigazolás részét is képezheti. A lap úgy tudja, Can szívesen visszatérne Angliába – igaz, a Borussia Dortmund is élénken érdeklődik iránta –, miután Torinóban nem jöttek be a számításai. A 25-szörös német válogatott futballista ősszel nem került be a Juventus Bajnokok Ligája-keretébe, és a bajnokságban sem volt alapember, mindössze hét mérkőzésen kapott lehetőséget Maurizio Sarritól, és egyiket sem játszotta végig. Cannak nem lenne ismeretlen az angol labdarúgás, hiszen korábban a Liverpoolban is játszott: 2014 és 2018 között 115 bajnokin tízszer volt eredményes a „Vörösöknél”.

Can mellett egy másik játékos is szerepel Ole Gunnar Solskjaer kívánságlistáján, ő pedig nem más, mint a Newcastle United 22 esztendős, saját nevelésű labdarúgója, Sean Longstaff. Őt azonban a Newcastle 50 millió font alatt nem akarja eladni másik Premier League-csapatnak.