Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést bontott edzőjével a DAC – HIVATALOS

A szlovák bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő felvidéki FC DAC 1904 gárdája a pénteki napon bejelentette, hogy felbontotta német vezetőedzője szerződését…

Az FC DAC 1904 egyesülete szerződést bontott a klubot másfél éve irányító német vezetőedzőjével, Peter Hyballával a bajnokság téli szünetében.

A 44 esztendős szakember a tavalyi szezonban a második helyig vezette a bajnokságban a csapatot, jelenleg pedig féltávnál irányításával harmadik helyen áll a többek közt Kalmár Zsolt, Vida Máté és Vida Kristopher személyében három magyar válogatott játékost is foglalkoztató együttes a Slovan Bratislava és a Zsolna mögött. Utódjáról a következő napokra ígért tájékoztatást a DAC vezetősége.

“Amint az évértékelő interjúban is elmondtam, az idei egyik fő célunk, hogy a nemzetközi kupaszereplésre jobban legyünk felkészülve, mint a korábbi években. Mivel Peter Hyballa szerződése május 31-el lejár, úgy döntöttünk, hogy új edzővel vágunk neki a szezonnak. Így a nyári felkészülés zökkenőmentesen indulhat” – mondta Világi Oszkár klubtulajdonos.