Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “A Manchester United az egyik legjobb csapat”

Az ősi riválist dicsérte a manchesteri kékek spanyol mestere, a szép szavakat a Ligakupa elődöntőjének odavágójának sajtótájékoztatóján mondta.


A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola úgy véli, hogy a Manchester United Európa egyik legjobb csapata, már, ha az ellenfél területet hagy nekik, hogy azt befussák. A spanyol szakember ezt a kedd estei Ligakupa elődöntő odavágójának mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján nyilatkozta. Emellett kitért még arra is, hogy mire számít a mérkőzéssel kapcsolatban, szerinte a széleken nem szabad hibáznia majd csapatának és mindenáron gólt kell rúgniuk idegenben.

Ha betudják futni a szabad területeket, akkor ez az egyik legjobb csapat, és nem csak Angliában. James, Greenwood, valamint Martial, Rashford és Lingard is óriási iramot képes diktálni. Fel kell erre készülnünk és minimalizálni a hibákat a széleken. Emellett a saját játékunkat kell játszanunk, meg kell próbálnunk gólt szerezni idegenben és jó eredményt elérni a visszavágóra” – nyilatkozta Guardiola.