Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Simeone megvédte a rekordigazolást!

Az Atlético Madrid trénere az FC Barcelona elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatóján külön kitért Joao Félix helyzetére, formájára. 

(Kép: as.com)

Az argentin mester szerint valóban nincs csúcsformában a Benficától nyáron klubrekordért szerződtetett fiatal támadó, ugyanakkor ez még nem azt jelenti, hogy a 20 esztendős játékost le kellene írni.

“Minden játékosnak megvan a maga sajátos személyisége. Nem is beszélve arról, hogy mindenkinél más az az időtartam, mialatt beilleszkedik egy új klubba, egy új futballkultúrába. Nem aggódom miatta.” – Idézi Simeonét az As című madridi sportnapilap.

“Azon vagyunk, hogy segítsünk neki is. Mentálisan, érzelmekkel, lelkesedéssel külön támogatnunk kell az új játékosainkat. De egy biztos, a tehetség mellett elkötelezettségre is szükség van.” – Folytatta a “matracosok” trénere.

“Amikor Savic, vagy Koke megérkezett, nekik is jött természetesen az, hogy átérezzék, mit is jelent az Atléticóban futballozni. De nem is inkább a nevekről kell beszélnünk, hanem arról, hogy meghonosítottunk egy stílust az Atléticónál, amit bizony mindenkinek ki kell ismernie.” –  Tette még hozzá Simeone, aki vélhetően a Barca ellen is kezdődként számít a portugál támadóra.

A Barcelona – Atlético Madrid találkozót este 20:00-tól a Digi Sport 1 Élőben közvetíti.