Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: küszöbön a brazil tini szerződtetése! – sajtóhír

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, a Real Madrid csapata napjaink egyik legnagyobb brazil tehetsége leigazolásán dolgozik, és egyre inkább úgy tűnik, hogy immár minden akadály elhárult az üzlet létrejötte elől…

Az AS információi szerint Reinier Jesús napokon belül a Real Madrid játékosa lehet, miután a tehetséges brazil játékos 30 millió euró ellenében igazol a “blancókhoz” a klubvb-döntős brazil Flamengo gárdájától.

Egyes sajtóértesülések szerint a 17 esztendős irányító már a szerződtetése előtti orvosi vizsgálatokon is átesett, és öt évre szóló megállapodást készül kötni a “királyi gárdával” 18. születésnapja után, melyet január 19-én, jövő vasárnap ünnepel.

Az ifjú karmester a brazil bajnokság 2019-es kiírásában 14 mérkőzés alatt hat gólt szerzett a bajnokcsapat színeiben, miközben állandó tagja volt a brazil U17-es válogatottnak. Reinier brazil bajnokként és Libertadores-kupa-győztesként érkezik a Realhoz, ahol hatalmas potenciált látnak benne, arról azonban egyelőre kevés hír szól, hogy vajon már tavasszal az első csapatnál fognak-e számítani rá, vagy esetlegesen kölcsönben játszhat még máshol.