Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Realt választotta az Ajax irányítója – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint eldőlni látszik, hogy hol folytatja pályafutását az Ajax kiváló képességű középpályása, aki azt is megerősítette, hogy kizárólag az idény végén fog klubot váltani…

A Mirror értesülései szerint a Manchester United élénk érdeklődése ellenére az Ajax tehetséges karmestere, Donny van de Beek jövő nyáron a Real Madrid játékosa lehet, miután a fiatal labdarúgó a közelmúltban leszögezte, hogy a szezon közben nem akarja elhagyni az amszterdami klubot, így a januári klubváltása kizártnak tekinthető.

A 22 esztendős támadó középpályás a tavalyi szezonban BL-elődöntőig menetelő Ajax színeiben 57 tétmeccsen 17-szer volt eredményes, és több csapattársával ellentétben múlt nyáron nem hagyta el az amszterdami egyesületet, hanem továbbra is maradt csapatánál. Az aktuális szezonban van de Beek minden sorozatot figyelembe véve 8 gólnál jár 26 mérkőzést követően.

A 9-szeres holland válogatott labdarúgó szerződése 2022-ig érvényes az amszterdami klubnál, aktuális piaci értéke pedig 55 millió euró a Transfermarkt oldala szerint.