Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benne látja Benzema utódját a Real Madrid – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint a Real Madrid célja továbbra is egyértelmű a csatárposzt megerősítése érdekében, változatlanul Németországból hoznának támadót óriási pénzért…

A Sky Sport Deutschland szerint változatlanul Timo Werner lenne a Real Madrid csapatának első számú kiszemeltje Karim Benzema esetleges jövőbeli pótlása gyanánt, annak ellenére, hogy a támadó a közelmúltban megújította szerződését jelenlegi klubjával, a Bundesliga-éllovas RB Leipziggel.

A 23 esztendős csatár a német bajnokság aktuális kiírásában 16 meccs alatti 18 góljával jelenleg második a góllövőlistán a 19 egységnél tartó Robert Lewandowski mögött, összességében pedig 24 pályára lépés során 23-szor volt eredményes a 2019-2020-as évadban. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcsnak tekinthető.

Werner iránt élénken érdeklődnek angol klubok is, így az általános vélekedés szerint esetleges nyári klubváltására jó eséllyel csak 100 millió euró feletti összeg ellenében kerülhet sor.