Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coppa Italia: a Napoli és a Lazio is sikerrel vette az akadályt – videóval

Az Olasz Kupa (Coppa Italia) 2019-2020-as kiírásában keddtől csütörtökig a nyolcaddöntőket bonyolítják le, a délutáni-kora esti órákban a hétvégén még a bajnokságban egymással rangadózó csapatok most másodosztályú ellenféllel találkoztak…

Coppa Italia, nyolcaddöntők

A Napoli a délutáni órákban másodosztályú ellenféllel szemben jutott tovább magabiztosan a legjobb nyolc közé, miután a nápolyiak Lorenzo Insigne két tizenegyesgóljával múlták felül a Serie B-s Perugiát. A mérkőzést forgatókönyvéhez hozzátartozik, hogy a vendégek is megadott a lehetőség, hogy szépítsenek büntetőből, azonban képtelenek voltak élni vele.

Napoli – Perugia 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Insigne (26., 38. – mindkettőt 11-esből), ill.

 

Ezzel szemben a Lazio még ennél is simábban abszolválta a másodosztályú Cremonese által jelentett akadályt, hiszen a bajnokságban szárnyaló római Sasok meglehetősen tartalékos összeállításban is egy fél félidő alatt eldöntötték a továbbjutás sorsát. A második játékrészben a Serie A góllövőlistáját utcahosszal vezető Ciro Immobile is eredményes volt a 11-es pontról, a végére pedig kiütéses sikert arattak. A legjobb nyolc között a Napoli és a Lazio majd éppen egymás ellen mérkőzhet meg.

Lazio – Cremonese 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Patric (10.), Parolo (26.), Immobile (58. – 11-esből), Bastos (89.) ill.

 

Korábban játszották:
Torino-Genoa 2-1

A nyolcaddöntők további programja

Kedd:
20:45 Inter-Cagliari (tv: Sport2)
Szerda:
15:00 Fiorentina-Atalanta (tv: Sport2)
18:00 AC Milan-SPAL (tv: Sport2)
20:45 Juventus-Udinese (tv: Sport2)
Csütörtök:
21:15 AS Roma-Parma (tv: Sport2)