Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Olaszországból érkezett argentin támadó – HIVATALOS

Az angol bajnokság (Premier League) aktuális szezonjának derekánál az utolsó bennmaradó helyet elfoglaló Watford gárdája a keddi napon egy argentin szélső támadó érkezését jelentette be…

A Watford együttese hivatalos csatornáin közölte, hogy megegyezett Ignacio Pussetto leigazolásában az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese csapatával, akivel négy és fél évre szóló megállapodást kötöttek.

Olasz sajtóinformációk szerint a 24 éves argentin szélső ugyanúgy 8 millió euró ellenében váltott klubot, mint amennyiért másfél évvel ezelőtt a Friuliani megvásárolta a játékjogát az Huracántól. Pussetto az első olasz szezonjában, tavaly négy bajnoki találatig jutott, az aktuálisan futó idényben viszont féltávig csupán egyszer tudott eredményes lenni, ennek ellenére a szakemberek szerint komoly potenciál rejlik benne, amit a Watford elöljárói is látnak benne.

Az utolsó három meccsét kivétel nélkül megnyerő Darazsak a PL soron következő, hétvégi fordulójában a Tottenham együttesét láthatják vendégül.