Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Lukaku nem is lehetne boldogabb!

A Cagliari elleni hétközi Coppa Italia találkozón duplázó belga kiválóság a lefújást követően arról beszélt, hogy mennyire örül, hogy az Inter labdarúgója lehet. 

(Kép: goal.com)

“Mindenkinek, így a csapattársaimnak, az edzőnek, a szakmai stáb tagjainak, és a szurkolóknak hálás lehetek, hiszen az első napom óta mellettem állnak. Az Inter volt a legjobb választás. Itt megtalálhatom régi önmagam. Az a célom, hogy segítsen a csapatot, és ha ezt így tudom tennie, mint eddig, azt a szurkolók nagyon szeretni fogják.” – Idézi a robusztus belga csatárt a Rai.

“Alapvetően az a célom, hogy gólt szerezzek, de ez nem csak rólam szól. Reméljük, nyerhetünk valamit a szezon végén, de addig még továbbra is sok dolgunk van. Nekem most éppenséggel a következő, Lecce elleni bajnoki a legfontosabb.”  – Tette még hozzá Lukaku, akit meccs utáni értékelésében még az az Antonio Conte mester is megemlített, akitől azért távol áll az ilyesmi.

“Tudják, hogy nem szeretek sokat az egyénekről beszélni. Romelu viszont hétről-hétre igazolja az értékét, és még fejlődni fog, sokkal de sokkal jobb lehet.” – Fogalmazott Conte, aki igencsak elégedett lehet a szezonban eddigi 25 meccsén 18 gólnál és 4 gólpassznál járó csatárával.