Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: 10 millió eurón bukhat el az üzlet a PSG-vel? – Sajtóhír

Mint arról már többször mi is beszámoltunk, az Atlético Madrid első számú célpontja csatárfronton továbbra is a Paris Sain-Germain együtteséből kiszorulni látszó Edinson Cavani. A “matracosok” elnöke állítólag a napokban Párizsban járt, ám igazán közel még nem jutott a transzfer létrejöttéhez. 

(Kép: marca.com)

A spanyol és a francia sportsajtó szerint a PSG ugyanis nehéz tárgyalópartnernek bizonyul, nem engedi el egykönnyen júniusban lejáró szerződésű csatárát.

A Marca című madridi sportnapilap szerint az Atlético 10 millió eurót azonnal kész kifizetni a februárban már 34. életévét betöltő csatárért, csakhogy a PSG 30-at szeretne kapni.

Hiába tárgyalt egymással még kedden is a párizsiak első embere, Nasser Al-Khelaifi, madridi kollégájával, Miguel Angel Gil Marinnal, nem közeledtek a felek álláspontjai. Gil Marin úr azóta már visszautazott a spanyol fővárosba, ám még nem tett le Cavani szerződtetéséről, akinek két és fél éves kontraktust kínálnának a madridiak.

Állítólag maga Cavani is arra vár, hogy megoldódjon a helyzete, hiszen ő már eldöntötte, hogy a Wanda Metropolitanóban folytatná karrierjét, és ha kell maga is kész jelezné a PSG vezetőségének, hogy nem akar többé a francia fővárosban futballozni.