Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho a Manchester City védőjét akarja – sajtóhír

A “Special One” becenévre hallgató tréner honfitársát csábítaná át saját csapatához.


José Mourinho jelezte a Tottenham vezetősége felé, hogy érdemes lenne leigazolni a Manchester City jobbhátvédjét, Joao Cancelot. A portugál szakember szerint most könnyebben lecsaphat rá a Spurs, ugyanis a 25 éves védő elégedetlen a helyzetével, ami a kevés lehetőségből fakad, így távozni szeretne. Mourinho pedig ezt kihasználná, mert neki pont hozzá hasonló játékosokra van szüksége.

A manchesteri kékeknél nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a nyáron 65 millió euróért plusz Danilo játékjogáért érkező játékos. Drága vétel volt, de a teljesítménye nem ezt mutatja, Kyle Walker mellett nem sok szóhoz jut, az angol válogatott hátvéd sokkalta jobban teljesít a poszton.

A Manchester City és Pep Guardiola álláspontját egyelőre nem tudni, de minden bizonnyal nem szeretnének sokat bukni a fél éve érkező védőn, ennek következtében alaposan a zsebébe kell nyúljon a Tottenham, ha akarja őt. Jelenlegi piaci árát 50 millió euróra becslik.

Cancelo érkezése óta minden versenysorozatot figyelembe véve 18 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 1 gólt sikerült szereznie. Ebből a bajnokságban mindössze 8 találkozón jutott szóhoz, amelyen 6-on szerepelt kezdőként kisebb csapatok ellenében.