Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Őrültnek tartottak, mert nem mentem Madridba!””

Francesco Totti legutóbb a DAZN nemzetközi televíziós társaságnak adott interjút, ahol többek között múltidézést is tartott, beszélt karrierje alakulásáról.

(Kép: as.com)

Az AS Roma klubikonja felidézte azt a 2001-es történést, amikor is tárt karokkal várta a Real Madrid, ám ő mégis visszautasította Florentino Pérez hívó szavát.

“Örülök, hogy így alakult a karrierem, nem bánok semmit. Még azt sem, hogy 25 éves koromban a Real Madridhoz igazolhattam volna, hiszen volt némi bizonytalanság akkoriban a Románál.” – Kezdte gondolatmenetét a kifogásolhatatlan technikájáról is ismert egykori klasszis.

“”Soha nem felejtem el, amikor a Real hívott, fantasztikus játékosaik voltak. Jól ismertem őket, akik mindig is mondogatták, hogy bolond vagyok, hogy visszautasítottam a világ legjobb csapatát. A szívemre hallgattam, és maradtam a Románál. Ez volt az igazi győzelem a számomra. 25 évig viselhettem annak a csapatnak a szerelését, amelynek mindig is szurkoltam.” – Folytatta Totti, akinek talán érdemes még felidézni azon sorait, hogy miképpen élte meg a visszavonulását.

“Váratlanul történt az egész, de így volt korrekt. Mostanra már elfogadtam, de bevallom, kellett két év ehhez, hiszen nem teljesen az én döntésem volt.” – Így a 43. évében járó római ikon.